16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDeputaţii au votat împotriva reţinerii lui Mădălin Voicu

Deputaţii au votat împotriva reţinerii lui Mădălin Voicu

Deputaţii au votat astăzi împotriva solicitării DNA de reţinere şi arestare preventivă a lui Mădălin Voicu, urmând să voteze şi în cazul colegului Nicolae Păun. 170 de deputați au votat împotriva solicitării DNA.

Comisia juridică a Camerei Deputaților a avizat favorabil luni cererile DNA de reținere și arestare preventivă în cazul deputaților Voicu și Păun.Deputatul social-democrat Mădălin Voicu le-a cerut miercuri colegilor parlamentari să nu încuviințeze reținerea și arestarea sa preventivă pentru că este nevinovat și ar fi „o umilință îngrozitoare” pentru el.„Refuz să cred că cineva mă poate considera vinovat. Eu nu înțeleg de ce am soarta aceasta, când eu sunt un om cinstit, educat și fără pete. Vă rog să nu încuviințați reținerea și arestarea mea, pentru că sunt nevinovat și asta ar fi o umilință îngrozitoare pe care o duc, dacă Doamne ferește s-o întâmpla, dar este inadmisibil să mi se întâmple mie și altora chestiuni care țin de un fel de presiune, într-o țară care se pretinde democratică. Nu cred că cineva dintre dvs mă poate bănui pe mine de trafic de influență. Se poate reține din rechizitoriu o singură chestiune, care, după părerea mea, nu are nimic în comun cu traficul de influență, că am dat un telefon domnului Teodorovici la rugămintea lui Nicolae Păun să-l primească, nediscutând despre subiect”, a afirmat Mădălin Voicu.

El a adăugat că nu are nici o legătură cu acele proiecte care sunt amintite în dosar, iar știrile care au apărut la televizor și în care se spunea că el a deturnat bani destinați etniei rome „sunt minciuni abominabile”.

„Nu am făcut în viața mea nici o fraudă, nu am firme, nu am interese, nu am afaceri, nu am cont în bancă, nu am carnet de conducere, nu am internet, eu nu știu să umblu cu internetul”, a arătat Voicu.

Deputatul PSD a susținut că nu a luat bani decât pe ștatul de plată, cu fluturaș, și că se simte vinovat numai pentru că este „guraliv” și că a „făcut anumite aprecieri, la anumite momente, referitoare la persoane care se află în justiție”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS