24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: 11 permise de conducere suspendate pentru vitează excesivă

Dolj: 11 permise de conducere suspendate pentru vitează excesivă

reporterul.ro
reporterul.ro

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu efective din cadrul Biroului Rutier Craiova şi al formaţiunilor rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti din judeţ, au acţionat vineri pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de excesul de viteză.

În urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri au fost constatate și aplicate 187 sancțiuni contravenționale de peste 36.000 lei, dintre care 88 amenzi aplicate șoferilor pentru viteză neregulamentară, totodată fiind reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 11 permise de conducere.

V.Dănuţ, 45 de ani, din comuna Butoieşti, Mehedinţi a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Severinului, cu viteza de 92 km/h.

În aceeași zi a fost depistat N.Constantin, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 561, între Segarcea și Cerăt, cu viteza de 156km/h. Acesta a fost sancționat cu amendă, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul în vederea suspendării.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS