17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAgresorul salvamontistei din Straja a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Agresorul salvamontistei din Straja a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Agresorul salvamontistei din stațiunea Straja a fost arestat preventiv luni pentru o perioadă de 30 de zile, în urma hotărârii luată de magistrații Judecătoriei Petroșani, după ce procurorii l-au acuzat de comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe, potrivit Agerpres.

Instanța a respins cererea formulată de Constantin Sorin Palesică, prin apărătorul său, de a fi cercetat în stare de arest la domiciliu sau sub control judiciar, se arată în hotărârea publicată pe portalul instanțelor de judecată. Decizia luată de judecători în camera de consiliu poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Bărbatul va fi trimis în arestul poliției din Târgu Jiu.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au finalizat luni audierea bărbatului care a bătut-o pe salvamontista din stațiunea Straja, pe numele lui Sorin Constantin Palesică fiind emisă o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzația de lovire și alte violențe.

Împotriva lui Palesică au fost depus plângeri trei persoane, dintre care două au prezentat anchetatorilor și certificate medico-legale din care reiese că au nevoie de îngrijiri medicale pentru 4-5 zile.

Dacă va fi găsit vinovat în acest dosar, agresorul tinerei salvamontiste din Straja riscă să primească o pedeapsă care poate ajunge până la 4 ani de închisoare, în condițiile în care bărbatul este cunoscut ca recidivist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS