6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate427 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice din Mehedinţi

427 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice din Mehedinţi

În ultimele 72 de ore, poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere și respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice de către toți participanții la trafic.

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, oprirea, acordarea de prioritate, consumul de alcool și starea tehnică a autovehiculelor.

Poliţiştii au controlat 488 de autovehicule si au legitimat un număr de 512 de persoane, constatând 427 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Au fost sancţionaţi 199 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 74 de şoferi care nu purtau centura de siguranţă.

S- au mai aplicat 12 sancţiuni contravenţionale pentru lipsa documentelor, iar 11 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare.
Valoarea sancţiunilor aplicate în intervalul de referință este de 112.955 lei.
Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 24 de permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS