10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘi-a pierdut viața într-un incendiu

Și-a pierdut viața într-un incendiu

După stingerea flăcărilor, pompierii au găsit în imobil cadavrul carbonizat al unui bărbat de 54 de ani (Foto: Bogdan Grosu)
După stingerea flăcărilor, pompierii au găsit în imobil cadavrul carbonizat al unui bărbat de 54 de ani (Foto: Bogdan Grosu)

Un craiovean de 54 de ani a murit, joi, în urma unui incendiu izbucnit în imobilul în care locuia, situat pe strada Trandafirului din cartierul Bariera Vâlcii.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj, pompierii Detașamentului 1 au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un un imobil de pe strada Trandafirului. După stingerea flăcărilor, pompierii au găsit într-o cameră de la etajul imobilului trupul carbonizat al unui bărbat de 54 de ani. În momentul izbucnirii incendiului, bărbatul era singur acasă. Pentru că focul se manifesta atât la parterul imobilului, cât și în camera în care a fost găsit decedat bărbatul, dar și pentru că au găsit în casă un recipient cu benzină, anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca incendiul să fi fost provocat chiar de victimă. „Au fost demarate cercetări pentru stabilirea cauzei incendiului, dar și a circumstanțelor în care şi-a pierdut viaţa bărbatul“, a precizat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS