10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei luni de la tragedia din Colectiv. Zeci de persoane i-au plâns pe tinerii decedați în incendiu

Trei luni de la tragedia din Colectiv. Zeci de persoane i-au plâns pe tinerii decedați în incendiu

Colectiv (Foto: Mediafax)
Colectiv (Foto: Mediafax)

Câteva zeci de persoane au aprins lumânaăi și au depus flori în fața clubului Colectiv, sâmbătă, la trei luni de la incendiul izbucnit în acest club, în urma caruia au murit 63 de personae, potrivit Wall-Street.ro.
Rude ale victimelor și prieteni ai acestora, tineri care au supravietuit incendiului si alte persoane care nu pot uita tragedia din 30 noiembrie 2015, din Colectiv, s-au adunat, sambata, incepand cu ora 14.00, in fata acestui club din Bucuresti. In memoria victimelor incendiului a fost oficiata o slujba de catre un sobor de preoti, multi dintre cei prezenti la manifestare izbucnind in lacrimi, potrivit Mediafax.

Printre persoanele care au mers astăzi, la Colectiv, s-a numărat și mama unei victime, care a spus copleșită de durere ca „i-a fost furata viața”. În fața clubului Colectiv au fost depuse buchete și coroane de flori, au fost aprinse lumânări, s-au spus rugaciuni si au fost lasate pancarte cu mesaje pentru victime.

„O sa ne lipsiți, oameni frumoși!” este unul dintre aceste mesaje, lasate în fața Colectiv, în amintirea celor dispăruți. În urma tragediei din 30 octombrie 2015 din clubul Colectiv din București și-au pierdut viata 63 de persoane, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară si 12 dintre raniții transferați în străinatate. După incendiu au fost internați în spitale din Capitală 147 de răniți. Ulterior, în fiecare lună, în ziua de 30, mai multe persoane au continuat sa se adune pentru a se ruga, a aprinde lumânări și a depune flori la locul tragediei. În acest sens, oamenii s-au mobilizat pe retelele de socializare, arată Wall-Street.ro.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS