10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu într-un vagon al unui tren de pe ruta Târgoviște-Pietroșița

Incendiu într-un vagon al unui tren de pe ruta Târgoviște-Pietroșița

Trenurile Regio 9445 si Regio 9446 Târgoviște – Pietroșița și retur au fost anulate pentru sâmbătă, în urma unui incendiu izbucnit, în cursul dimineții, la sistemul de climatizare al unui alt tren care circula pe această ruta, în statia Aninoasa, județul Dâmbovița, anunăa CFR Călători într-un comunicat de presă, redat de Hotnews. 

”CFR Calatori informează că, în jurul orei 06:00, în dreptul localitatii Aninoasa, s-a produs un incendiu la ventilatoarele de climatizare de la exteriorul automotorului R 9438 Pietroșița – Târgoviște. Angajații feroviari au sunat imediat la numarul de urgență 112, iar mecanicul de locomotivă a intervenit prompt cu stingătoare, inainte ca pompierii să ajunga la fața locului. Cei 6 pasageri care se aflau în tren au fost în siguranță și au folosit mijloacele auto pentru a ajunge la destinația, care se afla la aproximativ 3 kilometri”, se arată ăn comunicatul CFR Călători.
Urmează ca o comisie de cercetare să analizeze cauzele care au dus la producerea acestui incident.  Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița, nicio persoană nu a fost rănită.
 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS