12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrenurile circulă pe un singur fir pe relaţia Jianca - Banu Mărăcine

Trenurile circulă pe un singur fir pe relaţia Jianca – Banu Mărăcine

Compania Naţională de Căi Ferate a anunţat că personalul feroviar intervine pe 3 segmente de cale ferată pentru remedierea unor deranjamente tehnice produse la componentele infrastructurii, din cauza temperaturilor foarte scăzute (cuprinse între -18 şi -2 grade C), înregistrate la nivelul şinei.
La această oră circulaţia trenurilor pe intervalele de staţii Grădinari – Vadu Lat, Jianca – Banu Mărăcine, Rădoeşti – Olteni şi Râmnicu Sărat – Joiţa se desfăşoară pe un singur fir, personalul de specialitate intervenind pentru remedierea deranjamentelor pe celălalt fir. Tot din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pe secţiile Roşiori – Alexandria, Roşiori – Zimnicea, Caracal – Corabia, şi Barboşi – Mărăşeşti trenurile circulă tractate doar cu locomotive diesel.
Pasagerii sunt rugați să se informeze telefonic pe tot parcursul acestei zile, înainte de plecarea la drum, la gara din localitatea despre orarul trenurilor. De asemenea, informaţii despre ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara sunt accesibile pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct link-ul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS