17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutostrada A2 şi 6 drumuri naţionale, închise parţial din cauza zăpezii

Autostrada A2 şi 6 drumuri naţionale, închise parţial din cauza zăpezii

Autostrada A2 şi 6 drumuri naţionale sunt închise marţi dimineaţă din cauza ninsorii, iar manevrele în porturile de la Marea Neagră sunt suspendate din cauza vântului puternic. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că este în continuare închis tronsonul Lehliu – Feteşti al autostrăzii A2. Pe sectorul Bucureşti – Lehliu, deschis circulaţiei, vizibilitatea este redusă, din cauza ceţii, la aproximativ 100 de metri.

Mai sunt, în continuare, închise, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:
DN3 Ostrov (jud. Constanţa) – Băneasa (jud. Constanţa);
DN22F Horia – Nalbant (judeţul Tulcea);
DN22A pe tronsoanele Topolog (jud. Tulcea) – Hârşova (jud. Constanţa) şi Cataloi – Nicolae Bălcescu (jud.Tulcea);
DN22 Isaccea – Somova (jud.Tulcea);
DN24D Cuca (jud. Galaţi) – Tuluceşti (jud. Galaţi).
Din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla – Sviniţa, în judeţul Caraş-Severin.

În judeţul Buzău a fost reluată circulaţia pe DN22 Râmnicu Sărat – limita cu judeţul Brăila pentru toate categoriile de autovehicule, iar pe rază judeţului Brăila pentru cele cu masă totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

DN23 Brăila – limita cu judeţul Vrancea a fost redeschis (pe rază judeţului Vrancea era deja deschis).

În judeţul Vaslui, a fost redeschis, cu restricţie de 7,5 tone, DN24A Murgeni – Berezeni – Vetrişoaia. De asemenea, pe sectorul Vetrişoaia – Huşi este permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, iar pe tronsonul Simila – Murgeni pentru cele sub 3,5 tone.

În judeţul Tulcea, pe DN22D Măcin – Cerna este permisă circulaţia doar în caz de urgenţă, având în vedere că viscolul troieneste zăpadă.

În judeţul Vaslui, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni – Blăgeşti şi pe DN11A Bârlad (judeţul Vaslui) – Podu Turcului (judeţul Bacău), pe aceste tronsoane fiind permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS