6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVizibilitate redusă pe DN 11A

Vizibilitate redusă pe DN 11A

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a anunțat participanții la trafic că din cauza ninsorii și a viscolului puternic, vizibilitatea pe drumul național DN 11A, km 68+000 – km 94+000, între localitățile Podul Turcului – Ivești – Bârlad, este redusă. Astfel, CNADNR SA, împreună cu Poliția Rutieră, pentru siguranța participanților la trafic, a dispus închiderea circulației pe acest sector de drum.

Menționăm ca redeschiderea traficului va fi anunțată printr-un comunicat ulterior al CNADNR SA.

Participanții la trafic trebuie sa respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituite.

De asemenea, participanții la trafic trebuie să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării rețelei de drumuri naționale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360. Reamintim participanților la trafic că pot furniza și obține informații despre starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon mai sus menționate sau de pe paginile de web, Facebook și Twitter ale Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA www.cnadnr.ro, https://www.facebook.com/cnadnr/, @CNADNR și link-ul http://213.177.10.50:6060/itn/default.asp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS