5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateErdogan: Explozia din Istanbul, un atac sinucigaş comis de un sirian

Erdogan: Explozia din Istanbul, un atac sinucigaş comis de un sirian

Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat că explozia din Istanbul de marţi, soldată cu cel puţin zece morţi şi 15 răniţi, a fost cauzată de un atac sinucigaş comis de un cetăţean sirian, informează site-ul publicaţiei Hurriyet.

Potrivit ultimului bilanţ furnizat de biroul guvernatorului din Istanbul, cel puţin zece persoane au murit şi 15 au fost rănite în explozia petrecută marţi dimineaţă în piaţa Sultanahmet, din centrul turistic al Istanbulului.

Printre victimele deflagraţiei se află şi turişti, conform primelor informaţii. Cel puţin şase germani, un norvegian şi un peruvian au fost răniţi în explozie, potrivit agenţiei turce Dogan.

Cel puţin şase germani, un norvegian şi un peruvian au fost răniţi în explozia care a avut loc marţi într-o zonă turistică din Istanbul, potrivit agenţiei turce Dogan, citată de AP în pagina electronică.

Un purtător de cuvânt al Ministerului norvegian de Externe a anunţat, la Oslo, că acţionează împreună cu Ambasada din Turcia pentru a verifica informaţii cu privire la rănirea unor norvegieni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS