14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 2.100 de locuri de muncă sunt disponibile în mai multe țări europene, cele mai multe în Spania

Peste 2.100 de locuri de muncă sunt disponibile în mai multe țări europene, cele mai multe în Spania

În Spania se caută 800 de muncitori necalificaţi în agricultură și un maseur. Tot in domeniul agricol,  în Portugalia se caută 400 de muncitori necalificaţi în agricultură, iar în Danemarca – 400 de culegători de mazăre şi 30 culegători de căpşuni .

În Marea Britanie și Germania sunt disponibile locuri de muncă în domeniul medicinei: În regatul Unit se caută 300 de îngrijitori persoane, 60 asistenţi medicali,  10 medici de familie – medicină generală; iar în Germania, 50 asistenţi medicali generalişti.

Totuși în Germania se caută și în domeniul gastronomic: bucătari, ospătari, barmani, asistenţi manager și un brutar. Printre altele, mai este disponibil un post de electrician și un mecanic auto.

Românii pot opta pentru 162 de locuri de muncă și în Cehia: lucrători în producţie (asamblarea aparatelor de aer condiţionat), şoferi transport marfă-internaţional, și un analist IT service.

30 de şoferi autocamion transport internaţional sunt căutați în Slovacia, iar în Polonia sunt disponibile două posturi de dezvoltator internet.

În Norvegia se caută un doctorand în Departamentul biomedical, iar în Irlanda un tehnician.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul Eures naţional, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul Eures îi poate îndruma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS