11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate IGPR: 190 de persoane urmărite au fost depistate în ultima săptămână

IGPR: 190 de persoane urmărite au fost depistate în ultima săptămână

În ultima săptămână, în urma acțiunilor desfășurate de Poliția Română, au fost puse în aplicare 226 de mandate emise de instanțele de judecată și au fost depistate 190 de persoane urmărite, informează sâmbătă IGPR, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, structurile de investigații criminale ale Poliției Române au efectuat acțiuni specifice pentru punerea în executare a mandatelor și sentințelor penale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii și a celor dispărute, identificarea și clarificarea situației unor persoane cu identitate necunoscută. „Astfel, în perioada 18 — 24 decembrie, polițiștii din întreaga țară au depistat 104 minori dispăruți. Aceștia au fost încredințați familiilor sau internați în centre pentru minori și nu au fost victime ale vreunei infracțiuni. De asemenea, au fost depistate 190 de persoane urmărite, dintre care 157 urmărite la nivel național și 33 urmărite la nivel internațional”, precizează comunicatul de presă.

Totodată, conform sursei citate, au fost puse în aplicare 226 de mandate și sentințe penale emise de instanțele de judecată: 156 erau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 28 mandate de arestare preventivă, 19 mandate europene de arestare, iar 23 sentințe penale de internare.

Polițiștii au identificat și nouă persoane cu identitate necunoscută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS