8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE Un avion a aterizat de urgență la Budapesta din cauza unei amenințări cu bombă

UPDATE Un avion a aterizat de urgență la Budapesta din cauza unei amenințări cu bombă

Un avion de pasageri care venea de la Berlin și se îndrepta spre Egipt a aterizat astăzi de urgență la Budapesta din cauza unei amenințări cu bombă, a anunțat poliția, potrivit Reuters, citat de Agerpres. O purtătoare de cuvânt a poliției a precizat pentru Reuters că amenințarea a vizat operatorul aerian căruia îi aparținea avionul, dar a refuzat să dezvăluie numele companiei. Ea a spus că poliția îi verifică pe pasageri și bagajele din avion.

UPDATE: Poliția ungară nu a găsit explozibil la bordul avionului de pasageri ce decolase luni dimineață de la Berlin cu destinația Egipt și care a fost nevoit să aterizeze de urgență pe aeroportul Ferenc Liszt din Budapesta din cauza unei amenințări cu bombă, a anunțat poliția ungară, potrivit Agerpres.

MTI a anunțat că avionul, un Airbus A321, aparținea companiei low-cost germane Condor Airways și efectua o cursă Berlin — Hurghada. La bordul avionului se aflau 130 de pasageri și șapte membri ai echipajului. Potrivit site-ului airportal.hu, avionul a făcut cale întoarsă în timp ce se afla aproape de Belgrad și a fost escortat de avioane Gripen ale Forțelor aeriene ungare până la aterizarea la Budapesta, în jurul orei locale 11:30 (10:30 GMT).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS