14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCel puțin șase răniți într-o explozie la metroul din Istanbul

Cel puțin șase răniți într-o explozie la metroul din Istanbul

O explozie a avut loc marți după-amiază în apropierea unei stații de metrou din Istanbul, în districtul Bayrampasa, și s-a soldat cu rănirea a cel puțin șase persoane, a informat postul de televiziune turc NTV, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Traficul a fost întrerupt pe întreaga rețea de metrou. Potrivit surselor citate de mass-media turce se pare că explozia ar fi avyt loc la un transformator electric, dar în egală măsură ar putea fi vorba și despre o bombă.

Posturile de televiziune turce au difuzat imagini cu numeroase ambulanțe sosind la fața locului și cu pasagerii din stația de metrou care se îndepărtau de locul exploziei alergând. „Un zgomot care pare a fi de la o explozie a fost raportat la stația de metrou din Bayrampasa și a provocat întreruperea traficului. Originea acestui zgomot nu este cunoscută”, a precizat municipalitatea Istanbulului într-o scurtă declarație.

„O explozie s-a produs în apropiere de Kadife. Un cetățean a fost ușor rănit. cauza acestei explozii nu este clară. Analizăm toate ipotezele”, a declarat guvernatorul Istanbulului, Vasip Sahin, citat de agenția Anadolu.

Turcia a fost recent vizată de cel mai sângeros atentat din istoria sa, care s-a soldat cu 103 morți pe 10 octombrie în zona gării centrale din Ankara. Guvernul turc a atribuit acest atac grupării Statul Islamic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS