9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSorin Oprescu a fost operat vineri la plămâni

Sorin Oprescu a fost operat vineri la plămâni

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost operat la plămâni, vineri, de medicii de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, unde a fost internat după ce a primit acordul instanţei, edilul fiind judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie.
Doctorul Irina Strâmbu, de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Sorin Oprescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar evoluţia postoperatorie este bună, precizând că nu poate da alte informaţii despre starea pacientului.
Sorin Oprescu a fost internat joi la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală, edilul anunţând poliţiştii care se ocupă de supravegherea sa judiciară unde poate fi găsit. Oprescu le-a comunicat pavilionul şi salonul unde a fost internat, obligaţie prevăzută în cadrul măsurii arestului la domiciliu.
Sorin Oprescu s-a putut interna după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, că îşi poate părăsi locuinţa timp de şapte zile, pentru a se opera la plămânul la care i-a fost descoperit un nodul. Cererea a fost formulată în condiţiile în care Sorin Oprescu este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de luare de mită, spălare de bani şi abuz în serviciu.
În săptămâna de spitalizare, Sorin Oprescu va fi verificat de poliţişti, ca în cazul arestului la domiciliu, dar nu va avea pază continuă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS