10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE: 41 de morți în urma incendiului de la Colectiv

UPDATE: 41 de morți în urma incendiului de la Colectiv

Numărul persoanelor decedate în urma incendiului de la Colectiv continuă să crească. (Foto: hotnews.ro)
Numărul persoanelor decedate în urma incendiului de la Colectiv continuă să crească. (Foto: hotnews.ro)

Încă două persoane au decedat, în această dimineață, la Spitalul de Arși din București, la o săptămână de la producerea incendiului din clubul bucureștean Colectiv, a anunțat televiziunea Digi24 în jurul orei 10:00. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 34. Alți 65 de pacienți sunt, în acest moment, în stare critică sau gravă.

UPDATE 11:00: Bilanțul a ajuns la 35 de morți. Este vorba despre încă un tânăr care s-a stins din viață la Spitalul Universitar, unde au mai rămas internați opt pacienți în stare critică. Rămân persoane critice internate în toate spitalele din București și este posibil ca numărul acestora să crească, așa cum a declarat și secretarul de stat Raed Arafat.

UPDATE 12:02: Autoritățile anunță încă trei decese, numărul total ajungând la 38. O a patra persoană rănită în incendiu și-a pierdut viața la Spitalul Floreasca, iar alte două persoane dintre cele transportate în Olanda au murit: un român și un italian.

UPDATE 15:14: Încă un pacient de la Spitalul de Arși din București și-a pierdut viața. În momentul de față, mai sunt 107 pacienți internați în spitalele bucureștene.

UPDATE 20:48: Se înregistrează al optulea și al nouălea deces în rândul răniţilor în incendiul de la Colectiv. Totalul decedaţilor se ridică acum la 41.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS