15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi pompieri ISU, încarceraţi într-o autospecială

Doi pompieri ISU, încarceraţi într-o autospecială

Un accident rutier a avut loc în urmă cu câteva minute  la intersecţia străzilor Pandurului cu Mangalia, la semafor, între o maşină de pompieri ce aparţine Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea şi un autorism Logan.
Daniel Petrov, şeful ISU Dobrogea, a declarat că maşina pompierilor avea semnalele acustice-luminoase în funcţiune în momentul în care a intrat în coliziune cu Dacia Logan  şi se deplasa la un incendiu:  „Poliţia Rutieră va stabili cauzele care au dus la producerea accidentului. Colegii de la Descarcerare i-au salvat pe colegii lor. Intervenţia a durat circa 40 de minute. În maşină era un echipaj de 5+1, adică erau şase oameni. Cele două persoane care au rămas încarcerate erau şeful de tură şi un servant.”, potrivit ziuaconstanta.ro.
Cât despre incendiul din Eforie, de pe strada Speranţia, şeful ISU a spus că a fost stins in 3 minute de o altă maşină ISU.
După coliziune, maşina de pompieri a intrat într-un stâlp de electricitate. Cei doi pompieri încarceraţi au fost scoşi, în urmă cu câteva minute şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Circulaţia este blocată în zonă. Procurorul militar va fi informat despre producerea acestui accident. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor ce au dus la producerea acestui incident rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS