10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJumătate din încasările de la marea finală Superkombat vor fi donate pentru victimele incendiului de la Colectiv

Jumătate din încasările de la marea finală Superkombat vor fi donate pentru victimele incendiului de la Colectiv

Preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunţat că 50% din încasările din bilete de la marea finală Superkombat, programată pentru 7 noiembrie la Sala Dinamo din Capitală, vor fi donate pentru familiilor victimelor de la clubului Colectiv, campania urmând să continue şi la gala din Torino, de pe 12 decembrie.
„Suntem profund îndureraţi de ce s-a întâmplat la Colectiv, mai ales că fiecare dintre noi a avut un prieten care să fi suferit din cauza acestei tragedii fără precedent. Iniţial, chiar ne-am gândit la amânarea galei, dar cred că putem fi mai mult de ajutor aşa şi de aceea am decis că jumătate din banii de pe bilete să ajungă pentru ca cei aflaţi acum în spital să poată urma un program de recuperare eficient. Campania Fight for Life, prin care am ajutat până acum victimele inundaţiilor din Vaideeni şi copiii bolnavi de cancer de la Fundeni, se va dedica exclusiv acestor cazuri în perioada următoare”, a declarat preşedintele Superkombat.
De asemenea, în timpul galei transmise în direct în peste 100 de ţări prin intermediul Fight Box şi Eurosport, pe grafica de televiziune va rula un cont al unei fundaţii pentru ca telespectatorii din străinătate să poată dona pentru această cauză. „Vom stabili în aceste zile un parteneriat cu una dintre campaniile naţionale deja iniţiate pentru a putea ajuta în acest fel. Toţi sportivii au decis să se alăture şi vor face apel pentru donaţii”, a adăugat promotorul Superkombat.
Superkombat lansează un apel şi pentru Ediţia Specială de pe 12 decembrie, din Italia, de la Torino, acolo unde vor lupta Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş. „E o tragedie fără margini şi trebuie să fim mai solidari ca niciodată. Vom organiza o strângere de fonduri pentru a da o mână de ajutor victimelor”, a spus şi Răzvan Botoi, promotorul local al galei de la Torino.
Cel mai mare eveniment al anului pe reguli K-1, finala Superkombat din 2015, care va programa o piramidă internaţională la categoria grea, dar şi meciul pentru titlul mondial dintre Andrei Stoica şi spaniolul Jorge Loren, va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30, la Sala Polivalentă din Complexul Sportiv Dinamo. Biletele sunt disponibile în reţeaua eventim.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS