10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Un şofer beat a rănit grav o mamă alături de copilul ei de 9 luni

Dolj: Un şofer beat a rănit grav o mamă alături de copilul ei de 9 luni

Un bărbat din Segarcea a fost reţinut ieri, pentru 24 de ore, după ce a provocat un accident rutier în care au fost rănite două persoane. Şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ieri, în jurul orei 13.30, T. Valentin, de 56 de ani, din Segarcea, a condus un autoturism pe DJ 561F, în comuna Cerăt, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei de mers, a părărsit partea carosabilă şi a accidentat grav pe P. Adriana, de 25 de ani şi P. D., de 9 luni, ambele din comuna Cerăt, care se aflau pe marginea drumului.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Segarcea unde i s-au recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS