21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 100 de persoane cer demisia lui Oprea în faţa Guvernului

Peste 100 de persoane cer demisia lui Oprea în faţa Guvernului

Peste 100 de persoane s-au adunat, în această seară, în faţa Guvernului, pentru a cere demisia sau demiterea ministrului de Interne Gabriel Oprea, după moartea poliţistului Bogdan Gigină care se afla în coloana oficială a demnitarului, potrivit Mediafax.

Oamenii scandează „Demisia!”, „Ruşine să vă fie!”, „Nu e Oprea la ciolan interesul naţional” şi „Oprea face crime, Ponta îl susţine” în faţa sediului Guvernului. Unii afişează un banner cu textul: „Cerem demisia vestitului cuplu de plagiatori şi aroganţi Ponta – Oprea”.

Şi duminică, aproximativ 1.000 de oameni au ieşit în stradă, în centrul Capitalei, pentru a cere demisia sau demiterea ministrului Gabriel Oprea. Aceştia au protestat la Universitate, apoi au mers în marş la sediile MAI şi Guvernului. Proteste similare au avut loc şi la Cluj-Napoca.

Poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit pe 20 octombrie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost transportat după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală. Bogdan Gigină a fost înmormântat vineri, cu onoruri militare, în prezenţa a sute de colegi în uniformă.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS