10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate600 de locuri de muncă vacante în Portugalia

600 de locuri de muncă vacante în Portugalia

Locuri de muncă prin intermediul Reţelei EURES pentru muncitori necalificaţi în agricultură care doresc să lucreze în Portugalia

EURES România dispune de 600 de posturi pentru muncitori necalificaţi în agricultură (cules zmeură) care doresc să lucreze în Portugalia. Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au aptitudini fizice pentru munca la câmp, fără antecedente penale şi care au absolvit cel puţin şcoala primară. Constituie avantaj experienţa în munca agricolă. De asemenea este de preferat ca aplicanţii să aibă cunoştinţe de bază de limba engleză/spaniolă/portugheză (dar nu este obligatoriu).

Salariul de bază lunar (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare pe săptămână) este cuprins între  505 -724.94 Euro/brut/luna. Salariul lunar cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrătoare pe săptămână) este cuprins între  842.02 – 1192.02 Euro/brut/lună. Contractul are o durată de cel puțin două luni, începând cu  februarie / martie 2016 până în mai / iunie 2016. Cazarea este oferită de angajator, cu un cost de 1 € / zi. De asemenea, angajatorul oferă plată în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Dolj , care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, Craiova, strada Eugeniu Carada, nr. 13A, telefon 0251/306100, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate. “Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă); copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni); C.V model  Europass ;cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale  (termen de valabilitate 6 luni); adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”””, a precizat Alina Ghercioiu, purtător de cuvânt la AJOFM Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS