10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Omor calificat în cazul celor trei victime din comuna Leu. Criminalul, internat la Spitalul de Arşi din Capitală

Dolj: Omor calificat în cazul celor trei victime din comuna Leu. Criminalul, internat la Spitalul de Arşi din Capitală

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au primit de la medicii legişti rapoartele preliminare ale autopsiilor celor trei victime găsite decedate duminică dimineaţa în comuna Leu. Medicii legişti au stabilit că Ioana Topor, dar şi cele două fiice ale sale. Cristina, de 12 ani, și Daniela, de 15 ani, au murit înjunghiate înainte de izbucnirea incendiului.  Procurorii de caz a schimbat încadrarea juridică în acest dosar în omor calificat, principalul suspect fiind Florian Topor de 45 de ani, soţul şi tatăl victimelor.
Duminică dimineaţa, pompierii doljeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu în comuna Leu. La faţa locului, ei au găsit trei persoane găsite carbonizate: Vetuța Ioana Topor, de 33 de ani, și cele două fiice ale ei, Cristina, de 12 ani, și Daniela, de 15 ani. De asemenea, pompierii au găsit și o a patra victimă, pe Florian Topor de 45 de ani. Bărbatul, care suferise arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului, dar și la nivelul căilor respiratorii, a fost găsit la un vecin și transportat la Spitalul de Urgență Craiova. Pentru că starea acestuia s-a agravat, medicii craioveni au hotărât să-l trimită la Spitalul de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri Bucureşti.
După stingerea incendiului, pe corpurile carbonizate ale femeii şi celor două fiice ale sale au fost observate mai multe leziuni produse prin înjunghiere, astfel că cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS