10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInstanţa prelungeşte cu 30 de zile arestul preventiv pentru Sorin Oprescu

Instanţa prelungeşte cu 30 de zile arestul preventiv pentru Sorin Oprescu

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au prelungit, miercuri seară, mandatul de arestare preventivă cu 30 de zile pe numele primarului suspendat Sorin Oprescu. Decizia nu este definitivă, iar Sorin Oprescu poate face contestație.

Sorin Oprescu a fost prezent, miercuri, la Tribunalul Bucureşti, unde judecătorii au analizat cererea DNA de prelungire a arestului preventiv pentru Oprescu şi ceilalţi inculpaţi din dosar.

Instanţa a admis propunerea procurorilor de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventivă a lui Sorin Oprescu.

Instanţa a dispus şi prelungirea arestului preventiv pentru Cristian Stanca, fostul şofer al lui Sorin Oprescu, Mircea Octavian Constantinescu, director economic în Primăria Capitalei, Ruxandra Mihaela Petroi Avasiloae şi Florin Şupeală, directorul general şi respectiv directorul adjunct al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti de la Mogoşoaia, şi pentru omul de afaceri Claudiu Bengalici.

 De asemenea, Tribunalul Bucureşti a decis ca Bogdan Cornel Popa, directorul Administraţiei Cimitirelor şi Romeo Albu să rămână în arest al domiciliu încă 30 de zile.

Decizia nu este definitivă, ci poate fi contestată atât de edilul suspendat al Capitalei, cât şi de ceilalţi şapte inculpaţi din dosar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS