10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 20.000 de șoferi au plătit amenda auto din telefon

Peste 20.000 de șoferi au plătit amenda auto din telefon

Homescreen Amenda

La un an de la lansarea serviciului „Plateşte amenda” în cadrul aplicaţiei de mobil Auto.ro, s-au înregistrat peste 20.000 de plăţi ale amenzii de circulaţie prin card bancar direct din telefon.

97% dintre şoferii amendaţi au achitat jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege, fiindu-le mai ușor să se încadreaze în termenul de 2 zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contravenției, deoarece au avut posibilitatea să o plătească la orice oră şi de oriunde, inclusiv în weekend şi în afara programului de lucru.

Valoarea maximă a amenzilor de circulaţie auto plătite a fost de 1,050 de lei, achitate la jumătate în termenul de 2 zile lucrătoare. Astfel, aplicaţia de mobil Auto.ro ajută şoferii din România să se încadreze în termen şi să evite plata sumei dublate. Un alt avantaj major este evitarea necesităţii de a se deplasa şi de a sta la cozi în vederea realizării plăţii amenzii.

Procesul de plată a amenzii auto din aplicația de mobil este simplu, rapid și sigur: șoferii completează datele procesului verbal, aleg domiciliul fiscal, achită prin card bancar și primesc confirmarea, respectiv dovada plății prin e-mail. Serviciul de plată a amenzii auto este furnizat de Libra Internet Bank în parteneriat cu aplicaţia Auto.ro. Tranzacțiile se procesează rapid şi sigur, dovada plății amenzii putând fi regăsită cu ușurință pe e-mail în caz de necesitate.
Aplicatia Auto.ro a ajuns la 450.000 de instalări din Google Play, respectiv App Store şi are peste 4.500 de recenzii. Aplicaţia Auto.ro se instalează gratuit și oferă servicii utile oricărui șofer utilizator de smartphone, funcțional cu sistem de operare iOS sau Android:
Plăţi auto: Taxa de pod, Amendă, Rovinietă, RCA, Parcare, Asistenţă rutieră
Cerere Service: se primesc oferte de la service-uri la cerere
Locații auto: benzinării, service-uri, spălătorii, vulcanizări, ATM-uri, etc.
Mașini noi și second hand: peste 20.000 de anunțuri.
Auto.ro app pentru Android: http://bit.ly/up-gplay
Auto.ro app pentru iOS: http://bit.ly/up-iPhone

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS