14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIohannis: Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a aprobat Carta Albă a Apărării și Strategia de ordine publică

Iohannis: Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a aprobat Carta Albă a Apărării și Strategia de ordine publică

Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că CSAT a aprobat mai multe documente pentru implementarea Strategiei Naționale de Apărare a Țării, printre care planul de implementare a acestui document, Carta Albă a Apărării și Strategia de ordine publică, scrie Agerpres.

„Prima temă este modul în care se implementează Strategia Națională de Apărare a Țării. Au fost aprobate o serie de documente care s-au întocmit pentru a putea aplica această strategie, printre care planul de implementare, Cartea albă a Apărării, strategia care se referă la ordinea publică și alte documente care țin de același complex”, a spus șeful statului, la Palatul Cotroceni, după ședința CSAT. El a arătat că în cadrul CSAT s-a discutat și despre „situația complicată” din Orientul Mijlociu, evenimentele din Siria, dar și din Iran, context în care au fost prezentate mai multe materiale pentru informarea membrilor Consiliului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS