9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu la un centru de refugiaţi din Germania

Incendiu la un centru de refugiaţi din Germania

(Foto: realitatea.net)
(Foto: realitatea.net)

Cinci persoane au fost rănite într-un incendiu izbucnit azi-noapte la un centru pentru refugiaţi din Heppenheim, în apropiere de Frankfurt, a anunţat poliţia germană, potrivit Mediafax.ro. „Un locuitor care a încercat să se salveze sărind de la o fereastră de la etajul al doilea a fost rănit grav”, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Christiane Kobus, care a precizat că alte patru persoane s-au intoxicat cu fum. Pompierii şi ambulanţele au sosit la locul incendiului la scurt timp după izbucnirea lui, iar flăcările au fost stinse rapid. Potrivit primelor informaţii, focul a izbucnit la uşa de la intrare, dar nu se poate stabili deocamdată dacă a fost vorba despre un incendiu declanşat intenţionat. O investigaţie a fost demarată în acest caz.

Peste 60 de refugiaţi din Siria, Irak, Etiopia, Eritreea, Irak, Algeria şi Somalia locuiau în centrul respectiv. Imobilul nu mai poate fi locuit acum, iar autorităţile caută un alt loc în care îi poate muta pe imigranţi.

Germania se confruntă cu un val fără precedent de sute de mii de imigranţi, dintre care mulţi fug din calea conflictelor şi sărăciei din Africa şi Orientul Mijlociu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS