7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDragnea: Am convenit ca Guvernul să prezinte bugetul până la15 noiembrie

Dragnea: Am convenit ca Guvernul să prezinte bugetul până la15 noiembrie

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, după consultările pe tema Codului Fiscal, că liderii politici de la putere şi opoziţie au convenit ca Guvernul să prezinte proiectul de buget până la 15 noiembrie şi să colaboreze pe marginea proiectului, după modelul Codului Fiscal, scrie Mediafax.
„Am convenit ca Guvernul să prezinte proiectul de buget până la 15 noiembrie şi, de asemnea, am convenit cu colegii de la opoziţie ca şi pe marginea proiectului bugetului de stat să colaborăm şi să lucrăm după acelaşi model pe care l-am folosit în aceste discuţii pe Codul fiscal”, a spus Dragnea.

Liderii PSD, PNL, UNPR, UDMR, şi ALDE au ajuns astăzi la un acord referitor la Codul Fiscal. Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că partidele parlamentare au convenit, după discuţiile privind Codul Fiscal, reducerea etapizată a TVA, astfel încât taxa va fi redusă la 20% începând cu 1 ianuarie 2016 şi la 19% de la 1 ianuarie 2017. Dragnea a mai spus că discuţiile cu liderii partidelor parlamentare au pornit de la premisa responsabilităţii şi a precauţiei, astfel încât atât prin Codul Fiscal, cât şi prin bugetul de stat pe 2016 să fie respectată ţinta de deficit bugetar de sub 2% din PIB.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS