6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOmul de afaceri Abdullah Atas, dus din arest la Parchet şi acuzat oficial de omor calificat

Omul de afaceri Abdullah Atas, dus din arest la Parchet şi acuzat oficial de omor calificat

Omul de afaceri turc Abdullah Atas a fost dus, luni, din arest la Parchetul Tribunalului Bucureşti, pentru a fi anunţat că este acuzat de omor calificat, după ce a intrat cu maşina în poliţistul Gheorghe Ionescu, iar acesta a decedat, după trei săptămâni în care a fost în comă.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti l-au citat pe Abdullah Atas să se prezinte luni, pentru a i se aduce la cunoştinţă că i-a fost schimbată încadrarea din tentativă de omor în omor calificat.

Încadrarea juridică a faptei a fost schimbată după ce poliţistul Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutieră a Capitalei, a murit vineri, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din cauza rănilor foarte grave pe care le-a suferit cu aproape trei săptămâni în urmă, când omul de afaceri turc l-a lovit intenţionat cu maşina, refuzând să oprească pentru un control, întrucât se urcase băut la volan.

Pentru acuzaţia de omor calificat, Abdullah Atas riscând o pedeapsă între 15 şi 25 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS