14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateComisia juridică a avizat favorabil cererea de reexaminare a Codului Fiscal

Comisia juridică a avizat favorabil cererea de reexaminare a Codului Fiscal

Comisia juridică a Senatului a dat, luni, aviz favorabil cererii de reexaminare a Codului Fiscal, formulată de preşedintele Klaus Iohannis, potrivit preşedintelui Comisiei juridice, liberalul Cătălin Boboc, potrivit Mediafax.
„Avizul Comisiei juridice asupra cererii de reexaminare a fost favorabil, de asemenea, au fost adoptate şi câteva amendamente, care vin să readucă un echilibru la abordarea Guvernului pe acest Cod Fiscal”, a declarat senatorul PNL, Cătălin Boboc.

Cătălin Boboc a mai afirmat că abordarea Guvernului de până acum a fost una „populistă”, similară unui Executiv care se pregăteşte să se retragă şi „îşi poate permite să propună şi să promită absolut orice pentru că nu el va fi cel care va fi nevoit să implementeze aceste practici”.

Preşedintele Comisiei juridice a mai afirmat că, în şedinţa de luni, s-a hotărât că „reducerea accizelor ar urma să intre in vigoare de la 1 ianuarie 2017, doar pentru carburanţi pentru că nu credem că putem atinge ţintele pe care ni le-am propus cu reduceri la toate capitolele”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS