11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBarack Obama a împlinit astăzi 54 de ani

Barack Obama a împlinit astăzi 54 de ani

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a împlinit, astăzi, 54 de ani, aceasta fiind penultima zi de naştere pe care liderul american o sărbătoreşte la Casa Albă.

„Mâine este ziua mea de naştere, aşa că încep să reflectez asupra vârstei”, a declarat preşedintele Obama, luni, în timpul lansării primului plan al Statelor Unite de limitare a emisiilor de carbon produse de centralele electrice.
Anterior, liderul de la Casa Albă s-a bucurat de un prim „La Mulţi Ani”, interpretat de publicul reunit la un summit al tinerilor conducători din Africa, la care preşedintele american a luat parte, notează USA Today.
Administraţia Prezidenţială din SUA nu a oferit încă detalii privind modul în care preşedintele Barack Obama îşi va petrece cea de-a 54-a aniversare, însă cel mai probabil programul va include activităţi desfăşurate alături de familia sa.
Barack Obama s-a născut pe 4 august 1961, în Hawaii, şi şi-a petrecut o parte din copilărie în Indonezia. Obama se află la Casa Albă de şase ani, fiind cel de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite şi primul afroamerican aflat la conducerea primei puteri mondiale.
Barack Obama este căsătorit cu Michelle Obama de 23 de ani şi au împreună două fiice: Malia Ann Obama, în vârstă de 17 ani şi Natasha (Sasha) Obama, de 14 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS