13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePremierul Ponta pleacă mâine în Turcia, pentru o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi

Premierul Ponta pleacă mâine în Turcia, pentru o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi

(Foto: ziaruldeiasi.ro)
(Foto: ziaruldeiasi.ro)

Premierul Victor Ponta va pleca mâine diminineaţă în Turcia pentru a se opera a doua oară la genunchi, informează jurnaliştii de la Mediafax. Informaţia provine de la surse din Guvern, care au precizat că după operaţie premierul va pleca în vacanţă până pe 17 august, vacanţă pe care este posibil să o petreacă în România. Ponta a anunţat, săptămâna trecută, că este posibil să plece în Turcia pentru câteva zile, pentru o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi, situaţie în care Gabriel Oprea va fi, din nou, premier interimar. „Este foarte posibil să mai trebuiască să mai fac încă o operaţie la genunchi, dar nu e nimic atât de grav ca data trecută (…)”, a declarat Victor Ponta la România TV. Premierul a precizat că „dacă vor fi câteva zile de absenţă, evident e vicepremierul Oprea care mă suplineşte fără niciun fel de problemă”.

Reamintim că premierul Victor Ponta a fost internat pe 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng, şi s-a întors în ţară la 8 iulie, după o absenţă de aproape o lună. În această perioadă, Gabriel Oprea a fost numit prim-ministru interimar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS