21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinisterul Tineretului şi Sportului a obţinut o suplimetare bugetară de 14 milioane de lei

Ministerul Tineretului şi Sportului a obţinut o suplimetare bugetară de 14 milioane de lei

Ministerul Tineretului şi Sportului a obţinut deblocarea a 10% din bugetul pe anul 2015, precum şi o suplimentare bugetară de 14 milioane de lei, în urma şedinţei de Guvern de azi, potrivit Mediafax. „Ministerul Tineretului şi Sportului a solicitat o rectificare bugetară pozitivă în sensul rolului naţional prioritar acordat Sportului şi Tineretului. Suplimentarea bugetară va fi distribuită atât pentru acţiuni sportive, cât şi de tineret. Mulţumesc colegilor din Guvern pentru deschidere, încredere şi pentru faptul că acordă importanţă domeniilor vizate de ministerul pe care îl conduc. Activitatea noastră este una comună şi un rezultat pozitiv într-un domeniu atrage după sine alte rezultate, cel puţin la fel de benefice şi în celelalte domenii şi pentru întreaga Românie”, a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo.

Această rectificarea bugetară pozitivă pentru MTS reprezintă o premieră în decursul ultimilor ani pentru Ministerul Tinretului şi Sportului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS