12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Peste 170 stații de distribuție carburanți au fost verificate de polițiști

Dolj: Peste 170 stații de distribuție carburanți au fost verificate de polițiști

Polițiști din cadrul Compartimentelor Sisteme de Securitate de la poliţiile municipale, orăşeneşti, secţiile din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova cu sprijinul polițiștilor de specialitate din cadrul Serviciului de Ordine Publică, au organizat şi executat în perioada 7 – 23 iulie, o acţiune pentru verificarea modului de asigurare a pazei si securităţii staţiilor de distribuţie carburanţi.
În cadrul acțiunii au fost efectuate verificări la 174 obiective,  din care 89 la staţii peco, iar alte 85 controale și verificări au fost făcute la stații GPL.
Au fost organizate 123 exerciții de alarme, astfel că 123 echipaje de intervenţie au fost verificate.
Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii 333/2003; în valoare de 2.000 de lei. De asemenea, la staţiile de distribuţie carburanţi care nu sunt asigurate conform prevederilor legale au fost întocmite procese – verbale prin care au fost trasate sarcini cu termene concrete de remediere a disfuncţionalităţilor.
Cu ocazia verificarilor efectuate atât administratorii, personalul de serviciu, cât şi agenţii de intervenţie au fost instruiţi cu privire la modul de acţiune, fiindu-le oferite și câteva sfaturi prin care s-a urmărit pregătirea antivictimală a acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS