Acasă Actualitate Unei tinere i-a fost refuzată cazarea într-un hotel din Marea Britanie, pe...

Unei tinere i-a fost refuzată cazarea într-un hotel din Marea Britanie, pe motiv că este româncă

(Foto: firestock ru)
(Foto: firestock ru)

O româncă absolventă a Universităţii Hull din Marea Britanie a avut surpriza de a i se refuza cazarea într-un hotel, informează The Telegraph. Alecsandra Puflea, în vârstă de 22 de ani, spune că a încercat să ia împreună cu prietenul ei o cameră la un hotel din oraşul Hull şi susţine că a fost refuzată după ce recepţionera a aflat că e româncă. Tânăra, absolventă a Facultăţii de criminologie a Universităţii Hull, rezervase camera online, a povestit că după ce a solicitat cazarea la hotel a primit din partea recepţionerei replica „Îmi pare rău, dar nu acceptăm români”.

Potrivit presei din Marea Britanie, hotelul a introdus o politică de triere a oaspeţilor în legătură cu care există suspiciuni că s-ar ocupa cu activităţi ilegale după ce s-a descoperit că mai multe femei românce foloseau camerele pentru prostituţie. Poliţia face cercetări în acest caz şi a anunţat că hotelul şi-a cerut scuze pentru acest incident, iar reprezentanţii unităţii au afirmat că îşi vor reconsidera politica de triere a oaspeţilor.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version