8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDichiseanu, Arșinel și Nicolaescu au primit stele pe Aleea Celebrităților

Dichiseanu, Arșinel și Nicolaescu au primit stele pe Aleea Celebrităților

Actorii Alexandru Arșinel și Ion Dichiseanu, precum și regizorul Sergiu Nicolaescu, in memoriam, au primit, ieri, câte o stea pe Aleea Celebrităților, în semn de prețuire pentru întreaga activitate în domeniul teatrului și filmului, ceremonia având loc în prezența colegilor de breaslă, a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, și a câtorva zeci de admiratori.

„E un moment emoționant. Această stea reprezintă o răsplată a unei munci de peste 50 de ani. E o stea pe care o consider și a mea, dar mai ales o consider a Teatrului de Revistă ‘Constantin Tănase’, a colegilor mei care contribuie la succesele și la trăinicia acestui gen de teatru unic în România și poate chiar în lume”, a afirmat Arșinel, potrivit Agerpres.

La rândul său, Ion Dichiseanu a rememorat mai multe momente din carieră, arătând că actorii trebuie să își iubească publicul, întrucât depind de el. „E un moment superb în viața fiecărui actor care a muncit, fie în teatru, fie în film, chiar și în muzică. Am cochetat și cu muzica, cu poezia, am și scris. (…) Fiecare om se naște cu o steluță, fiecare om are un destin. La mine steaua a fost norocoasă, foarte norocoasă. Am fost un răsfățat al teatrului și filmului”, a mai spus Dichiseanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS