17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAtac armat în estul Franței: Un mort și mai mulți răniți

Atac armat în estul Franței: Un mort și mai mulți răniți

imageResize (2)

Un bărbat în stare de ebrietate a deschis focul în plină stradă sâmbătă seară într-o comună din estul Franței, în apropiere de Metz, atac ce s-a soldat cu un mort și mai mulți răniți în rândul trecătorilor, potrivit poliției, relatează AFP.  O tânără, în vârstă de 25 de ani, a decedat la locul accidentului, în timp ce o altă victimă, un bărbat de 30 de ani, împușcat în cap, se află în stare gravă.  A treia victimă se află de asemenea în stare gravă

Suspectul, care avea o armă cu un calibru de 9 mm, a deschis focul în jurul orei 22.00 (20.00 GMT) pe o stradă dintr-un cartier situat la nord de Metz, a precizat o sursă a poliției, confirmând informațiile apărute pe site-ul ziarului local Le Républicain Lorrain.

Bărbatul, descris ca un om înarmat în stare de ebrietate a deschis focul în mod repetat, potrivit poliției. Cea de-a treia victimă se află de asemenea în stare gravă, fiind vorba de un bărbat de 20 de ani, împușcat în abdomen. O altă persoană, un bărbat de 60 de ani, a fost ușor rănită în atac, potrivit poliției. Autorul presupus al acestor atacuri a fost arestat imediat de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS