21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateItalia: Româncă ucisă în stil mafiot

Italia: Româncă ucisă în stil mafiot

O româncă a fost ucisă în stil mafiot în Italia, în provincia Campania, unde grupările criminalităţii organizate sunt foarte active, potrivit corrieredelmezzogiorno.corriere.it. Mariana Veronica Sologiuc, de 35 de ani, din Gura Humorului, a fost împuşcată drept în faţă, cu trei focuri de armă. Maşina sa a fost incendiată iar corpul neînsufleţit, aruncat într-un şanţ, a fost identificat doar după 24 de ore, după amprentele digitale. Trupul fără viaţă, abandonat la marginea unui drum, a fost găsit de un trecător care a dat alarma.

Carabinierii au aflat, astfel, că femeia originară din Gura Humorului avea antecedente penale în România, Italia şi Macedonia şi fusese cercetată pentru trafic de carne vie în 2006.

În 2006, a fost cercetată pentru trafic de carne vie. Ar fi racolat fete din România, Italia şi Macedonia, pe care le obliga să se prostitueze. În Peninsulă, devenise administratoarea unui bar de provincie. Avea duşmani, dar nu se ştie cine a putut să o ucidă. Iar criminalii au avut grijă să-şi şteargă urmele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS