14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Parteneriat pentru protejarea vârstnicilor în zilele caniculare

Olt: Parteneriat pentru protejarea vârstnicilor în zilele caniculare

caniculaPrefectura Olt, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Colegiul Farmaciştilor îi pregătesc pe vârstnicii din acest judeţ pentru temperaturile ridicate din vară. Potrivit olttv.ro, autorităţile vor încheia un parteneriat pentru informarea persoanelor predispuse la îmbolnăvire, simptomele şi riscurile ce pot apărea, dar şi măsurile care trebuie luate în zilele cu temperaturi caniculare.

La şedinţa de astăzi a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, au fost discutate măsurile ce vor fi întreprinse pentru prevenirea efectelor negative provocate de temperaturile ridicate din această vară.

Prefectul Silviu Neacşu vrea să realizeze un parteneriat împreună cu reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi cei ai Colegiului Farmaciştilor pentru a veni în sprijinul vârstnicilor.

Ideea încheierii unui parteneriat a fost primită cu deschidere de către preşedinta Colegiului Farmaciştilor Olt. Flyerele cu sfaturi preventive vor fi gata până la finalul lunii mai, urmând să fie distribuite apoi persoanelor vârstnice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS