10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDucesa Catherine şi mica prinţesă regală au părăsit maternitatea

Ducesa Catherine şi mica prinţesă regală au părăsit maternitatea

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, şi fetiţa sa au părăsit sâmbătă seara maternitatea Lindo a spitalului St Mary din Londra.

La plecare ducesa a purtat o rochie de culoare galbenă cu alb. Ea  a ieşit zâmbitoare pe scările maternităţii, sâmbătă, la ora locală 18:15 (20:15, ora României), purtând în braţe mica prinţesă regală, al cărei nume nu a fost făcut încă public. Micuţa prinţesă a adormit în braţele mamei sale în timp ce a fost prezentată lumii.

Ducesa Catherine şi mica prinţesă regală au părăsit maternitatea în aceeaşi zi în care s-a născut fetiţa, întrucât familia regală britanică doreşte să se întoarcă rapid la viaţa cotidiană.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Bebeluşul s-a născut la ora locală 08.34 (10:34, ora României) şi a avut la naştere greutatea de 3,71 kilograme, potrivit unui anunţ publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington, precizează Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS