10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCampania "Cere bonul fiscal! Plăteşte cu cardul! Noi te premiem!", de la 1 mai

Campania „Cere bonul fiscal! Plăteşte cu cardul! Noi te premiem!”, de la 1 mai

(Foto: opiniatimisoarei.ro)
(Foto: opiniatimisoarei.ro)

O nouă loterie fiscală a fost lansată recent de MasterCard şi InfoCons, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România, informează b1.ro citând Adevărul. Campania se numește „Cere bonul fiscal! Plăteşte cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!” și va demara la data de 1 mai.

Astfel, în perioada 1 mai – 31 decembrie 2015, toate plăţile realizate la comercianţi pe teritoriul României cu cardurile MasterCard şi Maestro vor fi înscrise automat la extragere, iar fiecare tranzacţie cu carduri contactless va dubla șansele la loterie. „Susţinem plata cu cardul pentru un produs sigur, necontrafăcut şi pentru faptul că, astfel, consumatorul obţine dovada tranzacţiei pentru garanţia produselor. Credem că este important, ca şi cetăţeni europeni, să conştientizăm aceste beneficii şi să adoptăm o nouă atitudine”, a spus preşedintele InfoCons, Sorin Mierlea.

Potrivit acestuia, campania va acorda premii în valoare de peste 1,7 milioane de lei. Extragerile vor avea loc lunar, iar la fiecare tragere vor fi acordate 300 de premii a câte 500 de lei, precum şi 10 premii a câte 5.000 de lei, taxele fiind acoperite. În plus, vor avea loc două extrageri cu trei premii a câte 15.000 de lei, iar de Crăciun va avea loc o extragere specială în cadrul căreia vor fi acordate şase premii în valoare de 15.000 de lei/premiu. Organizatorii spun că prima extragere lunară va avea loc la data de 16 iunie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS