17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpania: Șapte românce au fost eliberate din mâinile proxeneţilor

Spania: Șapte românce au fost eliberate din mâinile proxeneţilor

Sfârşit de coşmar pentru şapte românce care erau forţate să se prostitueze în Spania. Poliţiştii iberici au descins la un club de noapte din oraşul Albacete şi au eliberat femeile şi un bebeluş în vârstă de doar şase luni, informează B1 TV.

În urma operaţiunii, cinci români şi un polonez care făceau parte din reţeaua de proxeneţi au fost arestaţi.

Poliţiştii spanioli au descins la clubul de noapte, improvizat într-un depozit agricol din mijlocul câmpului, la Albacete.

Aici, femeile erau obligate să se prostitueze şi să vândă droguri. În urma operaţiunii, cele şapte şapte românce au fost eliberate din mâinile proxeneţilor. Ele au trăit un adevărat coşmar la clubul de noapte. Erau nevoite să trăiască fără apă caldă şi fără căldură, iar banii erau reţinuţi în totalitate de proxeneţi
Ancheta a fost iniţiată anul trecut în octombrie, după ce mai multe femei au denunţat Poliției Române că fuseseră înşelate cu oferte de muncă în Spania şi că li s-a cerut să se prostitueze.

Una dintre femei le-a cerut autorităţilor române să o salveze pe fiica ei şi copilul acesteia, o fetiţă de 6 luni, care se aflau închise în clubul din Albacete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS