3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Familia Ioniţă a primit ajutor de la cititorii Gazetei de Sud

Craiova: Familia Ioniţă a primit ajutor de la cititorii Gazetei de Sud

Povestea familiei cu patru copii care locuieşte în cartierul craiovean Brestei i-a sensibilizat pe cititorii Gazetei de Sud. Cei patru copii, cu vârste cuprinse între doi şi nouă ani, s-au bucurat astăzi de cadourile pe care le-au primit graţie solidarităţii şi bunăvoinţei de care craiovenii au dat dovadă. Povestea familiei Ioniţă a impresionat un număr mare de cititori ai Gazetei de Sud, care au dorit să ajute şi acum, în prag de Sărbători, au oferit alimente, jucării şi hăinuţe pentru micuţi.

Cadourile au început să se strângă imediat după publicarea articolului în Gazeta de Sud, iar oameni binevoitori au adus chiar şi astăzi pachete pentru familia Ioniţă. „Am adus haine şi jucării. Când au aflat despre povestea acestei familii, copiii mei au decis să îşi doneze toate jucăriile”, a spus un domn care în această dimineaţă a adus mai mulţi saci cu ajutoare pentru familia Ioniţă.

Acţiunii umanitare iniţiate de Gazeta de Sud i s-a alăturat şi Fundaţia Ethos Craiova, care, prin vocea Corneliei Nydegger, voluntar din Elveţia, a anunţat că urmează să renoveze casa în care locuieşte familia Ioniţă. Voluntarul de la Ethos Craiova a precizat că săptămâna viitoare se vor stabili toate detaliile şi foarte curând vor începe lucrările la casă.

La acţiunea de astăzi a fost prezentă şi Aurora Ungureanu Dobre, reprezentant al asociaţiei umanitare Pro EFS, care a decis să ofere, de asemenea, un ajutor familiei Ioniţă.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS