13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCFR Călători a îmbunătăţit aplicaţia pusă la dispoziţie pentru cumpărarea online a biletelor

CFR Călători a îmbunătăţit aplicaţia pusă la dispoziţie pentru cumpărarea online a biletelor

(Foto: alba24.ro)
(Foto: alba24.ro)

Pasagerii care vor achiziționa online bilete de tren vor putea vizualiza, înainte de inițierea comenzii, informații despre numărul locurilor disponibile pentru ruta aleasă, precum și poziționarea acestora în vagoanele de dormit și cușetă, a anunțat compania de transport feroviar citată de jurnalul.ro. „Pasagerii CFR Călători care cumpără biletele de tren online beneficiază de noi funcționalități ale aplicației Bilete CFR Online, astfel: posibilitatea de a vizualiza numărul locurilor disponibile pentru o anumită rută și tren, înainte de achiziționarea biletului; posibilitatea vizualizării poziției locului/locurilor la vagoanele de dormit și cușetă, după achiziționarea biletului, informație disponibilă la secțiunea Biletele mele”, se arată în comunicatul CFR Călători. Potrivit sursei citate, noile funcționalități oferă mai multe informații pasagerilor pentru ca aceștia să poată selecta cea mai avantajoasă ofertă de călătorie.

Pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare Bilete CFR Online, clienții trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toți pașii indicați pe platformă, să aleagă destinația unde vor să ajungă și să finalizeze plata. După ce tranzacția este confirmată, clientul primește pe e-mail varianta electronică a biletului de tren și este necesară tipărirea acestui document de călătorie. Identificarea călătorului în tren are loc în baza ID-ului biletului electronic, pe care și-l pot nota, sau în baza cărții de identitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS