14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRezultate foarte bune ale candidaților români la examenul Cambridge English: Advanced

Rezultate foarte bune ale candidaților români la examenul Cambridge English: Advanced

80% dintre candidații români care au susținut examenul Cambridge English: Advanced  (CAE) în 2014 au obținut atestatul, plasând astfel România printre țările cu cei mai performanți candidați din lume.
Potrivit statisticilor Cambridge English Language Assessment, 80% dintre candidații români au trecut examenul CAE în 2014. Anul anterior, rata promovării a fost de 74%. Alte țări europene cu performanțe asemănătoare la examenul CAE au fost Olanda, Austria, Suedia, Slovenia, Germania și Polonia.
Examenul Cambridge English: Advanced este foarte popular în rândul elevilor de liceu, care au nevoie de un atestat de limbă engleză pentru a studia în străinătate sau pentru a-și dezvolta o carieră într-un mediu cu componentă internațională.
”Suntem încântați să vedem că studenții români obțin rezultate atât de bune. Acest lucru reflectă munca pe care o depun la clasă alături de profesorii lor”, spune Sarah Ellis, șef al Departamentului de Evaluare Cambridge English Language Assessment pentru sudul Europei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS