17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn român a murit, iar doi sunt dispăruţi după scufundarea unui pescador în Marea Adriatică

Un român a murit, iar doi sunt dispăruţi după scufundarea unui pescador în Marea Adriatică

Un român a murit, iar alţi doi sunt daţi dispăruţi după ce un pescador s-a scufundat astăzi, în Marea Adriatică, în largul coastelor Italiei. Pescadorul italian Sparviero – cu lungimea de 16 metri şi gabaritul de 16 tone – s-a scufundat în Marea Adriatică, în largul portului Civitanova Marche, în partea de centru-est a Italiei), informează ziarul La Repubblica, citat de Mediafax.

Doi marinari – un român şi un italian – au fost găsiţi morţi în urma naufragiului. Este vorba de românul Viorel George T., în vârstă de 19 ani, şi de italianul Michele F., în vârstă de 25 de ani. Alţi doi marinari români – Costel M., în vârstă de 35 de ani, şi Vasile S. (39 de ani) – sunt dispăruţi în urma accidentului. Doi marinari italieni, Leonardo C. (23 de ani) şi Leo A. (37 de ani), au fost salvaţi. Pescadorul s-a scufundat la două mile marine (patru kilometri) în largul portului Civitanova Marche, în Marea Adriatică. Potrivit concluziilor preliminare ale anchetei, nava s-a scufundat probabil din cauza poziţionării inadecvate a încărcăturii, pe fondul unei mări agitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS