17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMama premierului Ponta, audiată la DNA Ploieşti

Mama premierului Ponta, audiată la DNA Ploieşti

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a fost audiată, joi dimineaţă, la DNA Ploieşti. Cornelia Naum a ieşit de la DNA după aproximativ o oră de audieri, avocatul acesteia spunând că are calitatea de martor. „Vă pot garanta că este martor (n.r. – Cornelia Naum) şi că va rămâne cu această calitate. Doamna are un contract de muncă part-time cu societatea fiicei dânsei, dar nu are nicio legătură cu societăţile în legătură cu care s-a reţinut acţiunea presupus infracţională în cauză. Sigur că a participat la nişte discuţii la un moment dat între anumite persoane care au o anumită calitate în acest dosar. Cu privire la aceste lucruri a fost întrebată”, a declarat avocatul Bogdan Vlad, potrivit Mediafax.

Întrebată dacă confirmă zvonurile potrivit cărora lucra ca şi consilier într-una din firmele controlate de Herţanu, Cornelia Naum a spus: „Sunt soacră, soacră, nu consilier”.

De altfel, aceasta a fost singura declaraţie făcută de către mama premierului la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti, unde a fost audiată în dosarul vizând fraude cu fonduri europene, în care este arestat preventiv ginerele său, Iulian Herţanu, alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS