11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdriean Videanu şi-a dat demisia de la şefia PDL Bucureşti şi a fost suspendat din partid

Adriean Videanu şi-a dat demisia de la şefia PDL Bucureşti şi a fost suspendat din partid

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, că Adriean Videanu, arestat preventiv, şi-a dat demisia de la şefia PDL Bucureşti şi din funcţia de co-preşedinte al filialei noului PNL Bucureşti şi că este suspendat de drept din calitatea de membru de partid. Adriean Videanu a fost adus, sâmbătă dimineaţă, în arestul Poliţiei Capitalei de către poliţişti, care l-au ridicat de la locuinţa sa din judeţul Ilfov, după ce instanţa supremă a emis pe numele lui mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vasile Blaga a fost întrebat, înaintea şedinţei Consiliului Naţional al PNL care s-a reunit sâmbătă, la Palatul Parlamentului, care este statutul lui Adriean Videanu în PNL, din moment ce a fost arestat preventiv.

”Din păcate lucrurile sunt clare, domnia sa este suspendat din calitatea de membru de partid, dar a trimis azi dimineaţă la partid şi demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei noastre de Bucureşti şi co-preşedinte al PNL ( Organizaţia PNL Bucureşti, nr)”, a declarat Blaga.
Potrivit documentului anchetatorilor, „rezultă cu evidenţă , din cronologia naturii şi destinaţiei celor 80 acţiuni, aparţinând numitului Videanu Adriean, de la SC Titian Mar SA că, anterior datei de 24.09.2013 când s-a dispus în această cauză luarea măsurii asiguratorii în vederea instituirii unui sechestru asigurator, au fost efectuate demersuri pentru convertirea acţiunilor nominative ale numitului Videanu Adriean în acţiuni la purtător”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS