15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFord Fiesta nr.1 în Europa pentru al treilea an consecutiv

Ford Fiesta nr.1 în Europa pentru al treilea an consecutiv

Ford Fiesta a fost cea mai bine vândută maşină de clasă mică din Europa în 2014. Anul trecut clienţii au achiziţionat 308.999 de unităţi Ford Fiesta, fiind modelul de clasă mică cu cele mai mari vânzări din Europa, pentru al treilea an consecutiv.
Printre cele mai populare versiuni pentru care au optat clienţii, se numără Ford Fiesta echipat cu revoluţionarul motor de 1.0 litri EcoBoost. Acesta a fost desemnat în 2014 Motorul Internaţional al Anului, pentru al treilea an la rand, acesta fiind de altfel un rezultat record.
„Design-ul inovator şi tehnologia avansată sunt principalele motive care stau la baza popularităţii modelului Fiesta, iar modelele distinctive în două culori Red&Black, echipate cu noul motor EcoBoost de 1 litru şi 140 CP, continuă să ţină Fiesta în top”, a declarat Roelant de Waard, vicepreşedintele diviziei Marketing, Vânzari& Service, Ford Europa. „Pentru a răspunde cererii din ce în ce mai mari din partea clienţilor săi, Ford creşte producţia modelului Fiesta la fabrica de asamblare din Köln, Germania”.
În februarie, fabrica de la Köln va creşte producţia modelului Fiesta cu 300 de unităţi pe zi, ajungând la 1.850 de vehicule, şi de asemenea şase ture suplimentare de lucru în week-end au fost adăugate calendarelor de producţie din ianuarie şi februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS