8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE O nouă luare de ostatici în Franța, într-un magazin evreiesc de la marginea Parisului

UPDATE O nouă luare de ostatici în Franța, într-un magazin evreiesc de la marginea Parisului

Autoritățile franceze anunță că o nouă luare de ostatici a avut loc vineri, de această dată într-un magazin evreiesc de la marginea Parisului. Suspectul este ucigașul polițistei, fiind identificat vineri dimineață, informează RTL. Mai multe persoane sunt rănite, relatează presa franceză, informează b1.ro.

Autorul atacului comis joi în Montrouge şi fraţii Cherif şi Said Kouachi se cunosc şi fac parte toţi trei din aceeaşi filieră jihadistă Buttes-Chaumont, afirmă Le Point.

Cinci persoane, printre care o femeie și un copil, au fost luate ostatice vineri de un bărbat într-o băcănie kosher din Porte de Vincennes (în arondismentul XII din estul Parisului), relatează postul RTL, potrivit Agerpres. „Atacatorul de la Montrouge” (periferia sudică a Parisului) este implicat în această luare de ostatici, a declarat o sursă apropiată dosarului, citată de AFP.

Președintele francez Francois Hollande i-a cerut ministrului de interne Bernard Cazeneuve să se deplaseze la locul luării de ostatici, scrie Directmatin.fr.

UPDATE 15:24: AFP anunţă că în timpul luării de ostatici de la magazinul evreiesc au murit două persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS